Vacuümzakken kookvast, 20 x 30 cm
Vacuümzakken kookvast, 20 x 30 cm
Kookvaste vacuümzakken
De doorlopend geribbelde honingraatstructuur van deze vacuümzakken zorgt voor een optimale afzuiging van de lucht en daarmee voor een gelijkmatig vacuüm. De zakken zijn scheurvast en levensmiddelveilig. Ze verlengen de houdbaarheid van uw levensmiddelen tot wel acht keer en zijn ook geschikt voor non-foodartikelen, zoals sieraden, om te beschermen tegen vocht en oxidatie. Dankzij de hoge hittebestendigheid van – 20 °C tot + 100 °C zijn de kookzakken ideaal voor sous-vide garen en voor gebruik in de magnetron. De goffreerde vacuümzakken zijn vrij van weekmakers en door hun breedte bijzonder geschikt voor het vacumeren van steaks, groente en andere middelgrote producten.
Uw voordelen
- Transparant
- Levensmiddelen blijven langer houdbaar
- Geschikt voor de magnetron
- Grote sealzone en hoge sealnaadsterkte
- Uitstekend voor sous-vide garen
- Geschikt voor food-, non-food- en farmaproducten
- Efficiënte honingraatstructuur
Opmerkingen
Productietoleranties zijn technisch bepaald.
Wanneer u producten met bijzonder harde randen, hoeken of bijvoorbeeld scherpe botten wilt verpakken, raden wij onze inlegborden aan. Deze speciaal gecoate, stevige kartoninlays zijn speciaal voor vacuümzakken ontwikkeld. Zo verpakt, zien uw producten er niet alleen representatiever uit, maar zijn ze ook absoluut veilig verpakt.
Technische gegevens
| Afmeting | 20 x 30 cm (B x L) |
| Verpakkingseenheid | 50 stuks |
| Materiaal | PA/PE, meerlagig |
| Materiaaldikte | 150 µm |
| Temperatuurbestendigheid | - 20 °C tot + 95 °C gedurende maximaal 4 uur |
| Kleur | Transparant |
1Oorspronkelijke dealerprijs 2Adviesprijs
Internet: http://www.allpax.nl
Email: info@allpax.nl Tel.: +0031 (0)70-3114189